Προφίλ εταιρείας

Η εταιρεία μας “BPD ELEVATOR ΕΠΕ” με παρουσία πλέον των 15 ετών, τόσο στον Eλλαδικό χώρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων (Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια), έχει ως καθοριστικό της γνώμονα και στόχο την ποιότητα κατασκευής, τις ανταγωνιστικές τιμές καθώς και την οικολογική και περιβαλλοντολογική ευαισθησία, που απαιτείται σήμερα στις σύγχρονες κατασκεύες.

Η σύγχρονη τεχνολογία, η αξιοπιστία, η άριστη ποιότητα των υλικών, το υψηλών προδιαγραφών service, καθώς και η απόλυτη και συνεχής προσπάθεια ικανοποίησης και κάλυψης των συνεχώς μεταβαλλόμενων απαιτήσεων των πελατών μας, είναι μερικοί ακόμη από τους παράγοντες που μας επιτρέπουν να θεωρήσουμε τις υπηρεσίες της εταιρείας μας από τις πιο αξιόπιστές στο χώρο. Η συνέπεια και η αφοσίωσή μας, είναι τα στοιχεία που διακρίνουν την εταιρεία μας.

Αυτά τα στοιχεία, άλλωστε είναι εκείνα, που στάθηκαν η αιτία για την μη είσοδό μας στο χώρο των κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων όλα αυτά τα χρόνια. Η εταιρία μας, έχοντας πλέον καθιερωθεί στον χώρο των ανελκυστήρων και έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που φέρει το όνομά της, θεώρησε πρέπον να απέχει από την αγορά των κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων έως ότου κρίνει πως είναι σε θέση να ανταπεξέλθει πλήρως και ικανοποιητικά στην συγκεκριμένη αγορά.

Για τον σκοπό αυτό, η εταιρία μας συνεργάζεται πλέον και σε αυτόν τον τομέα, με την εταιρία KLEEMANN, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Πρωτεύον στόχος της εταιρείας μας είναι η υψηλή ποιότητά της εγκατάστασης των ανελκυστήρων, στόχος που επιτυγχάνεται αφενός μέσω της επανάνδρωσης με άρτιο και συνεχώς εκπαιδευόμενο τεχνικό προσωπικό και με στελέχη που διαθέτουν πολυετή και ουσιαστική πείρα στο χώρο των ανελκυστήρων και αφετέρου μέσω των άριστης ποιότητας υλικών που διαθέτουμε.

Όλα αυτά τα στοιχεία άλλωστε, ήταν τα μέσα, που οδήγησαν την εταιρία μας να καθιορωθεί στο χώρο των ανελκυστήρων και να είναι σήμερα η μόνη ελληνική εταιρία εγκατάστασης ανελκυστήρων στους σταθμούς της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Ανθούπολης και Περιστερίου.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει - εκτός από την εγκατάσταση - τον εκσυγχρονισμό παλαιών ανελκυστήρων, την επισκευή και την υποστήριξη όλων των τύπων των ανελκυστήρων, προσφέροντας εγγυήσεις καλής λειτουργίας 5 - 10 - 15 και 20 ετών.

Παρέχουμε δε υψηλές υπηρεσίες μετά την πώληση και εγκατάσταση (after sale service), προσφέροντας πακέτα συντήρησης, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη - συνεργάτη μας.

Τονίζουμε, ότι οι υπηρεσίες συντήρησης που παρέχουμε είναι στη διάθεσή σας 365 ημέρες το χρόνο και 24 ώρες το 24ωρο.

Οι αξίες μας

 • Βασιζόμενοι στα παραπάνω ως κύριες αξιές μας αναγνωρίζουμε τις εξής:

  - Η ποιότητα ως αρχή και αποτέλεσμα κάθε προσπάθειας.
  - Η ακεραιότητα ως συστατικό κάθε μας ενέργειας και πρωτοβουλίας.
  - Ο σεβασμός απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

  Οι αξίες αυτές αποτελούν για όλους εμάς στην BPD ELEVATOR αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής δράσης μας και ξεπερνούν τα στενά όρια των οικονομικών επιδόσεων. Επιδίωξή μας είναι να απαρτίζουμε μία επιχειρηματική ομάδα που να αποτελεί ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας. Να εργαζόμαστε σε έναν εταιρικό οργανισμό που συνεισφέρει στην ποιότητα ζωής όλων μας. Να βρίσκουμε τους λόγους, όχι μονο να επενδύουμε στο έργο και τα προϊόντα που κατασκευάζουμε, αλλά κυρίως να πιστεύουμε σε αυτά και να εμπνεόμαστε από αυτά.

  Βασίλης Δρακόπουλος
 • Ποιοτικός έλεγχος

  Ο ποιοτικός έλεγχος εφαρμόζεται σε τρεις κατευθύνσεις. Στις εισερχόμενες α’ ύλες και εξαρτήματα, στα ενδιάμεσα προϊόντα και στο τελικό προϊόν. Οι προμηθευτές επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια και αξιολογούνται κάθε χρόνο.
  Η εταιρεία μας εγγυάται για την καλή κατασκευή, ποιότητα και λειτουργία όλων των προϊόντων της. Εγγυάται την πλήρη συμβατότητα και υψηλή ποιότητα των υλικών. Η τοποθέτηση των υλικών που συνθέτουν τον εκάστοτε ανελκυστήρα, σύμφωνα με τις οδηγίες της εταιρείας καθώς και η τακτική συντήρησή του, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, εγγυώνται την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία του.

  Η εταιρεία αναλαμβάνει την αντικατάσταση κάθε εξαρτήματος που έχει παρουσιάσει κάποιο ελάττωμα, εφόσον το ελάττωμα οφείλεται στην κατασκευή και δεν έχει προκληθεί ζημιά από κακή μεταφορά, κακή αποθήκευση, κακή εγκατάσταση, κακή χρήση ή αμέλεια. Η εγγύηση ισχύει εφόσον κατά την εγκατάσταση και χρήση των προϊόντων της εταιρείας έχουν ακολουθηθεί οι οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης της εταιρείας.

  Γιάννης Δεπούντης
BPD ELEVATOR © 2011 • Νομοθεσία Ανελκυστήρων • Created by Yiannis Veslemes